Doprava zdarma nad 1 500 Kč!

Hodnocení obchodu

5,0 178 hodnocení
5
170x
4
8x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BJ Avatar autora Bohdana Janíková | 28.11.2022
MM Avatar autora Miroslav Molitorova | 16.10.2022
Rychlé dodání a kvalitní servis. Doporučuji
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 31.10.2022
Dobrý den Miroslave, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
MM Avatar autora Molitorova Miloslava | 26.9.2022
Nákup proběhl bez problémů a rychle. Následná komunikace při reklamaci, která nebyla způsobena obchodem proběhla k mé velké spokojenosti a musím říct, že jsem byla velmi nadšená z emailů, které jsme si vyměňovali. Tento obchod považuji za výborný a všem ho budu doporučovat a ráda se do něj vrátím. Děkuji
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 31.10.2022
Dobrý den Miloslavo, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
PP Avatar autora Petr Prušinovský | 10.7.2022
S obchodem mám kladné zkušenosti, nekupoval jsem zde poprvé. Dobré ceny, široký sortiment a rychlé dodání jsou předpokladem pro můj další nákup v tomto obchodě. Děkuji.
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 31.10.2022
Dobrý den Petře, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
MU Avatar autora Milan Uhde | 7.6.2022
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 31.10.2022
Dobrý den Milane, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
ZK Avatar autora Zdeňka Koudelová | 31.5.2022
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 31.10.2022
Dobrý den Zdeňko, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
JA Avatar autora Jaroslava ADAMOVA | 16.2.2022
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 9.3.2022
Dobrý den Jaroslavo, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
Avatar autora Patrik Štefurák | 7.2.2022
Rychlá komunikace obchodu i samotná dodávka zboží. Vše proběhlo bez problémů. Určitě se časem zase pro něco vrátím.
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 9.3.2022
Dobrý den Patriku, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
RK Avatar autora Radek Kalužík | 25.1.2022
Není co vytknout. Bleskové dodání, vše perfektně zabalené. Rozhodně doporučuji.
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 9.3.2022
Dobrý den Radku, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
A Avatar autora Alena | 28.12.2021
Velmi rychlé dodání, kvalitně zabalené zboží, vše ok. Doporučuji.
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 9.3.2022
Dobrý den Aleno, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
N Avatar autora Nikola | 28.12.2021
Velmi rychlé dodání, kvalitně zabalené zboží, naprostá spokojenost
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 9.3.2022
Dobrý den Nikolo, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
G Avatar autora Ginevra | 17.12.2021
Doporučuji, rychlé vyřízení objednávky, bez problémů
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 27.12.2021
Dobrý den Ginevro, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
M Avatar autora Martin | 12.12.2021
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie.
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 27.12.2021
Dobrý den Martine, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
TD Avatar autora Tomáš Dostál | 5.12.2021
Rychlé dodání, spolehliví. Velká spokojenost.
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 27.12.2021
Dobrý den Tomáši, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
VV Avatar autora Vladimír Vladimírovič | 20.6.2021
Je tu dobrý obchod. Zcela spolehlivý.
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 27.12.2021
Dobrý den Vladimíre, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
IV Avatar autora Ivana Vaňková | 4.5.2021
Rychlost dodání, vše bezproblémové
K Avatar autora KvalitniHoleni.cz (Administrátor) 27.12.2021
Dobrý den Ivano, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
M Avatar autora Mira | 17.1.2021
Skvělý dáreček!!! Děkuji! :)
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 1.5.2021
Dobrý den Míro, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
P Avatar autora Petra | 27.12.2020
Pořizovala jsem štětku a stojánek jako dárek. Obdarovaný je nadšený.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 3.1.2021
Dobrý den Petro, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
Z Avatar autora Zlatuše | 21.12.2020
Mám to jako dárek, manžel si zboží velice chválí, tím mě inspiroval co mu dát.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 3.1.2021
Krásný den Zlatuše, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den, www.KvalitniHoleni.cz
HM Avatar autora Helena Mičánková | 20.12.2020
Zboží je jako dárek, ale spokojenost za dobrou komunikaci a rychlost doručení, super
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 3.1.2021
Dobrý den Heleno, moc děkujeme za 100% hodnocení naší komunikace a rychlosti doručení. Vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den, www.KvalitniHoleni.cz