Doprava zdarma nad 1 500 Kč!

Hodnocení obchodu

5,0 162 hodnocení
5
154x
4
8x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Mira | 17.1.2021
Skvělý dáreček!!! Děkuji! :)
P Avatar autora Petra | 27.12.2020
Pořizovala jsem štětku a stojánek jako dárek. Obdarovaný je nadšený.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 3.1.2021
Dobrý den Petro, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Krásný den, www.KvalitniHoleni.cz
Z Avatar autora Zlatuše | 21.12.2020
Mám to jako dárek, manžel si zboží velice chválí, tím mě inspiroval co mu dát.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 3.1.2021
Krásný den Zlatuše, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den, www.KvalitniHoleni.cz
HM Avatar autora Helena Mičánková | 20.12.2020
Zboží je jako dárek, ale spokojenost za dobrou komunikaci a rychlost doručení, super
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 3.1.2021
Dobrý den Heleno, moc děkujeme za 100% hodnocení naší komunikace a rychlosti doručení. Vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den, www.KvalitniHoleni.cz
ZP Avatar autora Zdeňka Procházková | 17.12.2020
Jsem naprosto spokojená, mohu doporučit jak produkt, tak obchod!
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 19.12.2020
Dobrý den Zdeňko, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena :) Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu. Krásný den. www.KvalitniHoleni.cz
J Avatar autora Jgbub | 8.12.2020
Skvela rychlost
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 10.12.2020
Dobrý den, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den, www.KvalitniHoleni.cz
ZP Avatar autora Zdeněk Ptáčník | 23.11.2020
Absolutní spokojenost a perfektní komunikace. Děkuji. Ptáčník
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 23.11.2020
Dobrý den Zdeňku, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den, Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
AP Avatar autora Alena Paulová | 1.11.2020
Spokojenost
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 14.11.2020
Dobrý den Aleno, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena :) Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
MK Avatar autora Milan Kočí | 21.9.2020
Rychlá odeslání, vše v pořádku.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 21.9.2020
Dobrý den, Milane, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen :) Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
SV Avatar autora Silvie Vrbická | 25.5.2020
Ano
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 16.6.2020
Dobrý den Silvie, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení a doporučení. Máme z toho velkou radost :-) Budeme se opět těšit na Váši návštěvu! Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
VS Avatar autora Vladimír Samek | 4.5.2020
Jsem spokojen s tím to obchodem.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 16.6.2020
Dobrý den Vladimíre, děkujeme Vám za doporučení a vynikající hodnocení! Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo :) Budeme se opět těšit na Váši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
JK Avatar autora Jitka Kořenková | 27.4.2020
Pěkný výběr, rychlé dodání, kvalitní balení i výrobek, dárek, který potěšil a je s oblibou používán????
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 16.6.2020
Dobrý den Jitko, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den, Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
VH Avatar autora Veronika Hegarová | 2.4.2020
Rychle, spolehlivě a i v době krize doručí vše potřebné ????
JB Avatar autora Jan Bálek (Administrátor) 8.4.2020
Dobrý den, Veroniko, moc děkujeme za skvělé hodnocení, pro zákazníky se snažíme vždy na maximum. Těšíme se na Vaši další návštěvu. :) Pěkný den, Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
JB Avatar autora Jiří Bartůšek | 29.3.2020
Perfektní nabídka, rychlé dodání
JB Avatar autora Jan Bálek (Administrátor) 8.4.2020
Dobrý den, Jiří, moc děkujeme za 100% hodnocení, vážíme si ho a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pěkný den, Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
ER Avatar autora Eva Romová | 27.1.2020
jsem spokojena
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 2.2.2020
Dobrý den Evo, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena :) Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
EK Avatar autora Edita Klímová | 5.1.2020
Dobrý den, obchod super a s dárkem je manžel také velmi spokojený. Děkujeme, ať se Vám daří.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 18.1.2020
Dobrý den, Edito, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena :) Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
EB Avatar autora Eva Bendová | 5.1.2020
Super cena, rychlé dodání. Manžel je velice spokojen. Dostal to jako dárek
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 18.1.2020
Dobrý den, Evo, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s rychlostí a kvalitou spokojena :) Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
GH Avatar autora Gabriela Hudáková | 2.1.2020
Kvalitní zboží, velmi rychlé dodání zboží. Jako dárek - velmi potěšilo.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 4.1.2020
Dobrý den, paní Gabrielo, děkujeme Vám za doporučení a super hodnocení! Jsme rádi, že jste byla spokojena :) Budeme se opět těšit na Váši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
VR Avatar autora Vášová Renata | 1.1.2020
Ano, jsem spokojená s kvalitou produktu a rychlostí dodání obchodu.
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 4.1.2020
Dobrý den, Renato, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojena :) Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz
IF Avatar autora IVANA FŮSKOVÁ | 31.12.2019
Naprostá spokojenost,kvalitní zboží
K Avatar autora KvalitníHolení.cz (Administrátor) 31.12.2019
Dobrý den, Ivano, děkujeme Vám za výborné 100% hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s kvalitou naprosto spokojena :) Budeme se opět těšit na Vaši návštěvu. Pěkný den. Jan Bálek z www.KvalitniHoleni.cz